Werkomgevingen

Of u nu een kantoor, school, fitnesscentrum of kliniek runt... Hier vindt u het antwoord om beter te leven en uw bedrijf een boost te geven. We bieden oplossingen voor een gezondere en schonere werkomgeving, evenals alternatieven waar zowel rokers als niet-rokers bij gebaat zijn.

Scholen

Door beperkte budgetten of het gebrek aan informatie werd er jarenlang geen aandacht besteed aan de luchtkwaliteit in scholen. Vaak moest een ondermaats ventilatiesysteem maar volstaan. Dergelijke systemen laten de binnenlucht echter niet voldoende circuleren en zijn dé manier bij uitstek om vervuilende stoffen, virussen, bacteriën, stof, pollen en dergelijke in alle klaslokalen, hallen en kantoren te verspreiden.

Herkent u deze situaties?

Bacteriën en schimmels

Buikgriep, virussen en verkoud­heid zijn berucht omdat ze zich in een mum van tijd gemakke­lijk ver­spreiden binnen een school. ter­wijl de bloot­stelling aan schimmels ernstige, levens­be­dreigende aandoe­ningen kan ver­oor­zaken.

Ziekteverzuim

De afwezigheid van personeels­leden en studenten vanwege ziekte remt het hele leerproces af en is economisch gezien een zware belasting.

Hooikoorts

Zowel studenten als leerkrachten hebben overdag weleens last van pollen of astma, waardoor ze zich niet goed voelen en minder kunnen verdragen.

Verminderde cognitieve vaardigheden

Uit onder­zoek blijkt dat de test­scores van studenten en de algehele cogni­tieve vaardig­heden signi­ficant lager zijn als ze zich in een binnen omgeving met inferieure lucht­kwaliteit bevinden.

Wij hebben oplossingen voor u

Scholen en universiteiten zien welke voordelen schone lucht in de gebouwen op lange termijn voor hen heeft. Onze filtratiesystemen vangen de zwevende deeltjes en vervuilende stoffen uit de lucht op en geven zuivere, schone lucht vrij. Vrij van allergenen, vervuilende stoffen en ziektekiemen! Dit alles hebben we te danken aan onze gepatenteerde en bekroonde filtratietechnologie. Afhankelijk van uw behoeften en beschikbare ruimte hebt u keuze uit discrete plafondmodellen en mobiele vloersystemen.

Voordelen dankzij de QleanAir-oplossingen

Minder
ziekteverzuim
Het aantal afwezige studen­t­en en medewerkers daalt aanzienlijk. Buikgriep en andere virussen krijgen geen kans om zich over de hele school te verspreiden.
Allergievrije
zone
Uw studenten, leerkrachten en medewerkers hebben opvallend minder last van allergische reacties als gevolg van zwevende deeltjes, zelfs wanneer de concentratie pollen en vervuiling buiten hoog is.

Beter concentratie­vermogen

Mensen zijn veel alerter als ze schone lucht inademen.
Betere
binnenomgeving
Het vangen van gevaarlijke schimmel­sporen en andere veront­reinigde stoffen in de lucht beschermt de alge­mene gezond­heid van de mens. bij­voor­beeld: studenten en personeel.

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »