Werkomgevingen

Of u nu een kantoor, school, fitnesscentrum of kliniek runt... Hier vindt u het antwoord om beter te leven en uw bedrijf een boost te geven. We bieden oplossingen voor een gezondere en schonere werkomgeving, evenals alternatieven waar zowel rokers als niet-rokers bij gebaat zijn.

Kantoren

Het kloppende hart van iedere onderneming. Op kantoor komen uw medewerkers, klanten, realisaties en deadlines op de eerste plaats. De uitdagingen zijn legio: ziekteverzuim, onderbrekingen door onderhoudswerken, energieverspilling, een slechte luchtkwaliteit en het algemene welzijn van uw team. Dit alles legt behoorlijk wat druk op de werkstroom en de winstmarges. Bekijk hier onze oplossingen waar veel andere bedrijven al op vertrouwen!

Herkent u deze situaties?

Slechte luchtkwaliteit

Van slechte geurtjes van buiten tot ‚stilstaande’ muffe lucht die te warm of te koud is... Dit alles maakt werken onaangenaam en vermindert de productie.

Veiligheid en tijd

In kantoorgebouwen geldt een algemeen rookverbod met het oog op de algemene veiligheid. Daardoor moeten rokers vaak een hele weg afleggen voor wat eigenlijk gewoon een korte rookpauze had moeten zijn.

Stof, allergieën en verkoudheden

Een slechte luchtkwaliteit kan de verspreiding van verkoudheden en griep in de hand werken, wat leidt tot meer ziekteverzuim. Stof en pollen zijn dan weer veel­voorkomende oorzaken van allergieën en astma.

Slechte ventilatie

De meeste kantoorgebouwen hebben verouderde ventilatie­systemen die de lucht niet eens reinigen, maar gewoon van het ene kantoor naar het andere laten circuleren.

Wij hebben oplossingen voor u

De meeste van onze klanten en partners die op kantoor werken, kregen vroeg of laat te maken met deze symptomen als gevolg van een slechte luchtkwaliteit. Gelukkig vonden ze toen een echte oplossing. Al onze filtratie­systemen maken gebruik van onze gepatenteerde en bekroonde techno­logie die alle onzuiverheden, vervuilende stoffen en virussen uit uw lucht filtert. Bovendien verspreiden onze plafond- en vloermodellen frisse lucht met een neutrale geur.


Ook populair in kantoorgebouwen zijn onze rookcabines, want ze zijn een veilige en hygiënische oplossing om vervuiling te vermijden. Bovendien bieden ze zowel rokers als niet-rokers de kans om in alle veiligheid met elkaar te socializen. In hoge gebouwen bieden ze ook het voordeel dat rokers niet helemaal naar beneden moeten en dus minder tijd verliezen. Raadpleeg onze productpagina voor meer info over onze rookcabines en de verschillende mogelijkheden volgens uw budget en beschikbare ruimte.

Voordelen van de QleanAir-oplossingen


Comfort
Geef rokers en niet-rokers de kans om samen hun pauzes door te brengen in een schone omgeving. Geen vieze en muffe geurtjes meer.
Minder
stof
Kantoren en toonzalen moet­en minder schoon­ge­maakt worden, doordat er minder stof in de lucht zit.
Lagere energiekosten
Uw energierekening zal drastisch dalen dankzij de ‚slimme luchtstroom’.
Productiever
team
Dankzij de zuivere en schone lucht zonder vervuilende stoffen zijn uw medewerkers alerter en productiever. Bovendien zal het ziekte­verzuim wegens verkoud­heden en allergieën aanzien­lijk dalen.

Wat anderen over ons zeggen


„Alle geurtjes verdwenen als sneeuw voor de zon en we kregen daarvoor schone lucht in de plaats. En dat terwijl onze luchtreiniger nog maar op halve snelheid stond.”


Jonas Jonsson, CEO, Initiativ, Stockholm, Zweden
 

HET BEDRIJF


Initiativ is een evenementenbureau dat het projectbeheer, de organisatie en de realisatie van events naar een hoger niveau tilt.

DE UITDAGING


Een kantoor in een overvolle stadsomgeving, waar de luchtvervuiling en de vieze geurtjes van buiten tot in het gebouw merkbaar waren.

DE OPLOSSING


Initiativ opteerde voor een iets grotere luchtreiniger van QleanAir: de AirQlean Low™ 115. Alle geuren binnen zijn weg en de lucht is schoon, zelfs wanneer ze de installatie maar op halve kracht laten draaien.

Hier maken wij vandaag een verschil

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers en rookvrije oplossingen. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »