Publieke ruimtes

Wanneer u mensen in uw zaak ontvangt, staan hun veiligheid en welzijn uiteraard voorop. Een slechte luchtkwaliteit kan echter leiden tot vermoeidheid, oververhitting, ongemak en irritaties, waardoor uw klanten uiteraard minder zullen uitgeven. Grote, publieke binnenruimtes met een zeer frisse, schone lucht bieden niet alleen voordelen voor uw zaak, maar ook voor uw klanten en het milieu.

Hotels

Ondanks alle zorg en aandacht van eigenaars, managers en het hardwerkend personeel wordt de grootste bekommernis en klacht van hotelgasten vaak nog over het hoofd gezien. Hotels krijgen hierdoor een slechte rating en verliezen dus klanten. Hét probleem? De slechte kwaliteit van de binnenlucht. Onze luchtreinigers doen meer dan enkel de lucht filteren. Ze vangen de vervuilende stoffen in de lucht op, waaronder vieze geurtjes, stof, haar, rook, allergenen, virussen en bacteriën.

Herkent u deze situaties?

Slechte ventilatie

De gewone, verouderde ventilatie­systemen werken slecht en hebben verstopte filters waardoor stofmijt, stofdeeltjes, virussen, haar, allergenen, schimmels enz. gewoon weer uitgespuwd worden in de lucht.

Vuil en stof

De meeste hotels hebben tapijten, en dat zijn ware verzamelplekken van stof en geurtjes. Telkens wanneer iemand erover wandelt, worden de stofdeeltjes en aller­genen opgeschud en in de lucht gekata­pulteerd.

Vervuilde ingangen

Sigarettenpeuken aan de ingang laten niet bepaald een goede indruk na, vooral bij niet-rokers.

Geuren

Rook, parfum, muffe lucht, stoffige tapijten en ontsmettingsmiddelen kunnen de ogen en neus van uw gasten en medewerkers irriteren en allergische reacties veroor­zaken.

Wij hebben oplossingen voor u

Tophotels weten dat ‚hygiëne en service’ het beste recept is voor een hogere rating onder gasten. Deze hotels zetten in op zicht­bare en ruikbare hygiëne, maar besteden net zoveel aandacht aan het aspect ‚schone lucht’. De geur die we waar­nemen, houdt rechtstreeks verband met hoe we een ruimte registreren en ervaren. Hét geheim van veel hotels? Ze ver­trouwen op onze lucht­filter­systemen.


Uw gasten genieten zicht­baar van een aange­namer en veiliger verblijf, terwijl uw schoonmaak­personeel minder moet afstoffen. Naast de neutrale, on­ge­parfumeerde geur en een veiligere om­geving bespaart uw hotel ook op zijn energie­rekening. Dankzij onze filters met ‚slimme lucht­stroom’ blijft de temperatuur binnen gelijk­matiger. De warme lucht stijgt namelijk niet naar boven en de koude lucht blijft niet beneden hangen.

Voor uw rokende gasten, klanten en mede­werkers zijn er onze populaire rook­cabines. U hebt keuze uit ver­schillende modellen en afmetingen, afhanke­lijk van uw speci­fieke behoeften en beschik­bare ruimte.

Voordelen van de QleanAir-oplossingen

Hogere ratings en meer aanbevelingen
Reizigers zoeken tegen­woor­dig via diverse platforms zoals TripAdvisor naar de hotels met de beste rating en deals. Met onze lucht­reinigers maakt u aanzienlijk meer kans op een hogere rating, betere reviews en meer aanbevelingen.

Rendabel
Bespaar op uw energiereke­ning dankzij onze lucht­reinigings­systemen met ‚slimme luchtstroom’.
Minder schoonmaakkosten
Het meeste stof wordt in onze filtratiesystemen opge­vangen en krijgt dus de kans niet om neer te dwarrelen, waardoor het schoonmaak­personeel minder werk heeft. Uw hotel lijkt niet alleen schoner, maar ís ook schoner.
Gezondere werkomgeving
Net als uw gasten lopen uw medewerkers minder risico op een verkoudheid of infectie door via de lucht over­­draagbare virussen, waar­­door er minder ziekte­verzuim is. En een voltallig team betekent minder stress voor iedereen.

Wat anderen over ons zeggen


„Ik vind het een goede oplossing voor de hotels. Ik vind het vooral leuk dat we een cabine kunnen krijgen die ingebouwd lijkt – het ziet er echt goed uit.”


Rogier M. Hurkmans
Algemeen directeur, Crowne Plaza Brussels – Le Palace, Brussel (België)  


HET BEDRIJF


The Crowne Plaza Brussels – Le Palace hotel is een historische hotel in het centrum van Brussel. Het hotel is volledig gerenoveerd en biedt de meest moderne zakelijke voor­zieningen.

DE UITDAGING


Onaangename rookgeur van de rook kamer spreidde zich uit naar cafetaria. De oude rookkamer met stoelen was om te huilen, hier door hield het personeel ook langer pauze. Een ander overlast was dat de gasten de rook op kleding van onze medewerkers rook.

DE OPLOSSING


Installatie van een QleanAir Rook cabine gelegen in een passage gang gedeeld tussen twee hotels van de zelfde eigenaar, zodat beide hotels profiteren van deze oplossing.

Hier maken wij vandaag een verschil

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers en rookvrije oplossingen. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »