QleanAir Scandinavia
– for Health and Environment


QleanAir Scandinavia biedt bedrijven al meer dan 25 jaar innovatieve technologische oplossingen aan die hun binnenruimten de luchtkwaliteit regelen en op die manier de gezondheid van hun medewerkers en klanten bevorderen.

En in een omgeving waarin QleanAir de lucht reinigt, zijn bedrijven ook veel beter in staat hun producten en processen te beschermen, nu en in de toekomst.

QleanAir Scandinavia biedt vanuit vestigingen over de hele wereld een productportfolio die bestaat uit gebruiksklare cleanrooms, een uitgebreid assortiment luchtreinigers en geavanceerde oplossingen die tegen passief roken beschermen.

ONS WERELDWIJDE BEREIKOns hoofdkantoor bevind zich in Solna (Stockholm), Zweden, en we hebben ons bereik en relaties uitgebreid tot meer dan 25 landen wereldwijd, en blijven groeien.

9400+


INSTALLATIES
WERELDWIJD

25+


LANDEN
WERELDWIJD

100+


WERKNEMERS
& PARTNERS

ONZE GESCHIEDENIS


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze visie, ons initiatief en onze werkethiek draaien om één ding: het beschermen van het milieu. We zijn slechts een klein stukje van de puzzel als het gaat om van de wereld een betere, veiligere plek te maken. Ons sterke punt is de lucht in gebouwen, maar onze beslissingen en standaarden dragen in het algemeen bij aan een betere, schonere manier van leven.

Zo doen we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (‚MVO-beleid‘). MVO is een concept dat wordt onderbouwd door het idee dat een bedrijf rekening moet houden met de ontwikkeling van de maatschappij als geheel, door na te denken over de gevolgen die de activiteiten van het bedrijf hebben op klanten, leveranciers, werknemers en aandeelhouders, evenals op de maatschappij en het milieu als geheel.

BEDRIJFSINFORMATIE


QleanAir Scandinavia AB

Torggatan 13
17154 Solna
Zweden

Tel:  +46 8 545 788 00
info@qleanair.com


Hoofdkantoor:  Solna (Stockholm), Zweden
Handelsregisternr.:  556303-9162
Btw-nr.:  SE556303916201
Chief Executive Officer:  Christina Lindstedt
Copyright:  QleanAir Scandinavia AB

ISO
certificaat

QleanAir Group
Download: EN/SE

MVO
beleid

QleanAir Group
EN

Kwaliteit & Milieu 
beleid

QleanAir Group
EN

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Raadpleeg dan onze experts. Deze staan klaar om u te helpen naar het vinden van een gezonde, veilige en kosten efficiënte oplossing.

Lat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!