Voedings- en drankenindustrie

Uw luchtkwaliteitsnormen voor geavanceerde hygiëne en bescherming van uw medewerkers staan centraal, nu en in de toekomst.

ENKELE KLANTEN DIE VOOR ONS KIEZEN

We hebben een oplossing voor u

Voor verse en hoogwaardige voedingsproducten is hygiëne een must, of u nu een bedrijf hebt in de sector voor voedselbereiding of voedselproductie. Slechte luchtkwaliteit is een belangrijke factor als het gaat om voedselveiligheid en is bovendien van invloed op de snelheid waarmee het voedsel bederft, met onnodig verlies van winst tot gevolg.

De werkzaamheden en processen in de voedings- en dranken industrie moeten aan steeds strengere regelgeving voldoen. Deze nieuwe regelgeving is bedoeld om uw producten en de consument te beschermen en te voorkomen dat uw bedrijf wordt geconfronteerd met kostbare tegen slagen.


De oplossingen van QleanAir Scandinavia beschermen uw investeringen in elke fase van de voedselvoorzieningsketen.


Kies welke divisies u het best van dienst kunnen zijn

ROOKCABINES


Rookcabines, een beproefde oplossing
om zowel niet-rokers als activiteiten te beschermen


Als voor het stroomlijnen van het productieproces in een omgeving uw medewerkers onmisbaar zijn, is het goed om ze dicht bij de werkplek te houden en voor een veilige werkomgeving te zorgen; maar hoe regelt u dat voor rokers en niet-rokers?

In de voedings- en drankenindustrie is dit tegenwoordig een veelvoorkomend probleem, waarover veel wordt gediscussieerd. In het verleden waren er vaak twee scenario’s die beide om verschillende redenen geen succes waren… De eerste optie was dat rokers op de werkplek rookten, wat behalve gezondheidsrisico's en een voor niet-rokers onprettige omgeving ook een groter risico op brand met zich meebracht.
De andere mogelijkheid was dat rokers buiten of in een rookruimte een rookpauze hielden, tamelijk ver van hun werkplek. Het kost de medewerkers niet alleen de nodige tijd om daar te gaan roken, maar ze blijven er soms ook wat langer een praatje maken dan gepland. En dan moeten ze nog teruglopen naar hun werkplek. Tel daar het aantal rookpauzes bij op dat de gemiddelde medewerker per dag houdt en het is duidelijk dat deze optie de productie aanzienlijk verlaagt.


Rookcabines daarentegen bieden een groot aantal voordelen


Telkens weer horen we van zowel vestigingsmanagers als m­edewer­ers hoe blij ze zijn met een rookcabine in de buurt van hun werkplek; een veilige en voordelige oplossing. Onze S-Line en SF-Line rookcabines bieden u en uw vestiging de volgende voordelen:

EEN BETER GESTROOMLIJND PRODUCTIEPROCESMedewerkers kunnen dicht bij hun werkplek blijven.

GESCHIKT
VOOR IEDEREENDankzij rookcabines kunnen zowel niet-rokers als rokers veilig in dezelfde ruimte verblijven.

EEN BRANDVEILIGE
OPLOSSINGHet asverwerkingssysteem in al onze rookcabines is als brandveilig gecertificeerd.


AANPASBAARDe rookcabines zijn er in verschillende maten, voor zowel drukke als minder drukke omgevingen. Daardoor passen ze gemakkelijk in elke binnenruimte.

DIRECTE
AFZUIGINGOnze rookcabines helpen de luchtkwaliteit in een binnenruimte te beschermen door de rook van rokers en sigaretten op te vangen en schone lucht terug te laten stromen naar de omgeving.

ONGEËVENAARD SERVICEPLANOnze rookcabines worden geleverd met een van de beste service­plannen in de branche, zodat uw cabines altijd optimaal functioneren en schoon en onderhouden zijn.

Hier maken wij vandaag een verschil

Producten die de lucht zuiveren


Bekijk ons hele assortiment rookvrije oplossingen en bepaal welke voor u geschikt zijn.

Wilt u met iemand hierover spreken of wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie aanvragen? Neem dan hier contact met ons op of bel uw QleanAir Scandinavia-vertegenwoordiger in uw regio hier.