Industrieën

Onze oplossingen beschermen niet alleen mensen, maar ook uw bedrijfsprocessen. Laat slechte luchtkwaliteit uw bedrijfsprocessen niet vertragen. Doe een beroep op de oplossingen van QleanAir, vermijd frequente problemen en bespaar geld. Laat ons u helpen slimmer, schoner en efficiënter te werken.

Voedselindustrie

Of u nu actief bent in de productie of in de bereiding van voeding, hygiëne is een must. De luchtkwaliteit in uw bedrijf is niet alleen een belangrijke factor voor de veiligheid van uw producten, maar ook voor de snelheid waarmee ze bederven. Slechte luchtkwaliteit kan immers leiden tot onnodig winstverlies. De reglementeringen op de operaties en processen in de voedselindustrie worden steeds strenger. Deze nieuwe reglementeringen zijn bedoeld om uw producten veilig te houden, het publiek te beschermen en uw bedrijf van rechtszaken te vrijwaren.

Herkent u deze situaties?

Problemen met productkwaliteit

Slechte luchtkwaliteit kan micro­scopische schimmels en sporen bevatten, waardoor het voedsel mogelijk snel bederft en de houd­baarheid vermindert.

Problemen met de productie

Door de aanwezigheid van stof is het mogelijk dat de verpakking niet goed verzegeld wordt, waar­door de producten muf worden of bederven.

Slechte luchtventilatie

Een gebrekkige luchtstroom kan voor een onaangename werk­omgeving en een hoge energie­rekening zorgen.

Allergiesymptomen

Voedselallergenen die zich in de lucht verplaats­en, kunnen bij de mede­werk­ers allergieën met hetzelfde effect als hooikoorts veroorzaken, in het bij­zonder bij de verwerking van gerookte voedings­middelen en kruiden of bij de bloot­stelling aan de verstoven vorm van het voedings­middel. Het resultaat? Pijnlijke ogen en irritaties aan de lucht­wegen.

Wij hebben een oplossing voor u

We bieden twee soorten oplossingen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. De eerste oplossing betreft onze filtratie­systemen voor niet-gereglementeerde binnenruimtes. Onze plafond- en vloermodellen zijn uitgerust met onze gepatenteerde en bekroonde technologie, die vervuilende deeltjes in de lucht opvangt en zuivere, schone lucht vrijgeeft. Onze luchtreinigers vatten allerlei veel voorkomende vervuilende stoffen, zoals virussen, bacteriën, schimmels, chemicaliën die zich in de lucht verplaatsen en sprays, stof, mijten, kleine insecten, haar, stuifmeel en andere irriterende stoffen die zich in de lucht verplaatsen.


Een andere oplossing zijn onze cleanrooms voor verwerkingsinstallaties met hogere vereisten en wettelijke bepalingen op de producten en verpakkingen van deze sector. Onze cleanrooms zijn een gebruiksklare oplossing en zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Technische specificaties, bij­komende productinformatie en foto’s vindt u op de productpagina.


Voordelen van onze luchtfiltersystemen

Minder problemen met allergenen
Uw medewerkers krijgen een betere werkomgeving waar ze geen last van tocht of brandende ogen hebben.
Langere
houdbaarheid
Uw voedingsmiddelen en producten zien er langer vers uit en hebben een langere houdbaar­heidsdatum.
Verbeterde
productkwaliteit
Door een betere verzegeling van de ver­pakking voorkomt u problemen door de ver­spreiding van schimmels en sporen die de producten besmetten.

Rendement
Onze systemen gebruiken een ‚slimme luchtstroom’ om de temperatuur te regelen en de energierekening in de hand te houden.

Hier maken wij vandaag een verschil

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers en rookvrije oplossingen. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »