Industrieën

Onze oplossingen beschermen niet alleen mensen, maar ook uw bedrijfsprocessen. Laat slechte luchtkwaliteit uw bedrijfsprocessen niet vertragen. Doe een beroep op de oplossingen van QleanAir, vermijd frequente problemen en bespaar geld. Laat ons u helpen slimmer, schoner en efficiënter te werken.

Scheepvaart / Offshore

Rederijen zijn onderhevig aan bijzonder strenge, internationale verbodsregels in verband met roken aan boord. Om veiligheids- en milieuredenen is roken op het dek niet toegestaan. Anderzijds verbieden brand-, gezondheids- en veiligheidsregels het roken binnen.

Herkent u deze situaties?

Stinkende pauzeruimtes

Veel pauzeruimtes stinken en er hangt een wolk van nicotine en rooklucht. Ze zijn niet bepaald het toonbeeld van een ont­spannende of uitnodigende omgeving om mensen te ontmoeten.

Veiligheidsproblemen

Mensen openen deuren die ze niet mogen openen en roken waar ze niet mogen; roken verhoogt het risico op brand; passief meeroken; enz.

Oncomfortabel

Niet-rokende medewerkers hebben tijdens hun pauze vaak last van de rook van hun rokende collega’s of zien zich verplicht bepaalde pauze­ruimtes te mijden. Rokers vinden het dan weer jammer dat ze hun pauze niet met hun niet-rokende collega’s kunnen doorbrengen, omdat ze naar de rookruimtes trekken.

Vervuiling

De traditionele, niet-ge­regle­men­teerde kamers zijn vaak vieze ruimtes vol as en sigaretten­peuken. De rook ontsnapt bovendien vaak naar andere zones.

Wij hebben een oplossing voor u

We bieden meerdere modellen van rookvrije cabines, aangepast aan uw behoeften, die al deze frequente problemen oplossen en daarnaast extra voordelen bieden. De cabines zijn door de overheid gecertificeerd, veilig en gemakkelijk te installeren. Ventilatie naar buiten toe is niet nodig. De rookvrije cabines van QleanAir munten uit in veiligheid en kwaliteit. Alle cabines zijn aan brandtests onderworpen en zijn zelfdovend. Het meest opvallende is echter dat de luchtkwaliteit buiten de cabines van de sigarettenrook beschermd blijft dankzij onze geavanceerde, gepatenteerde filtratie­technologie.


Voor passagiersschepen zijn onze rookvrije stations een extra service voor veeleisende klanten, want ze bieden rokers en niet-rokers de gelegenheid om ongestoord samen van hun reis te genieten. QleanAir loste eerder al de rookproblematiek in de bedrijfswereld op. Dit werd opgemerkt door enkele vooruitziende rederijen, die inzagen dat onze oplossingen ook een heel geschikt antwoord boden op de problemen die zij op dit gebied ondervonden. De interesse van de sector was gewekt en de vraag schoot omhoog. Vandaag vindt u onze rookvrije cabines op honderden passagiers- en vrachtschepen wereldwijd.


Voordelen van de QleanAir-oplossingen

Vuurbestendigheid
en veiligheid
Gecontroleerd roken in hier­toe bestemde zones ver­hoogt de veiligheid. Deuren die ge­sloten moeten blijven, blijven ook gesloten, wat een betere bescherming garande­ert. De vuur­bestendige ver­werking van peuken en as ver­mindert het risico op brand.
Gemakkelijk te
installeren
Er is geen aansluiting op een ventilatiesysteem vereist. Indien nodig kan het rokers­station dus gemakkelijk worden verplaatst.
Bescherming voor
niet-rokers
Het efficiënte filtratie­systeem beschermt tegen passief roken.
Een schone, frisse omgeving
De stinkende rookkamers van vroeger zijn nu schone, aangename ruimtes, net als de andere zones waar onze rookcabines alle rook en vieze luchtjes opzuigen. Tegelijkertijd worden as en peuken veilig verwijderd.

Hier maken wij vandaag een verschil

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers en rookvrije oplossingen. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »