Industrieën

Onze oplossingen beschermen niet alleen mensen, maar ook uw bedrijfsprocessen. Laat slechte luchtkwaliteit uw bedrijfsprocessen niet vertragen. Doe een beroep op de oplossingen van QleanAir, vermijd frequente problemen en bespaar geld. Laat ons u helpen slimmer, schoner en efficiënter te werken.

Magazijn / Opslag / Logistiek

Het is algemeen bekend dat magazijnen, opslagplaatsen en cargo- en logistieke terminals tot de plaatsen met de slechtste luchtkwaliteit behoren. De voornaamste oorzaken zijn verouderde ventilatie­systemen, waardoor zwevende deeltjes, afval en vervuilende stoffen zich tussen de zones onderling verplaatsen. Kartonnen dozen, rubber en andere verpakkingsmaterialen absorberen niet alleen veel vocht uit de omgevingslucht, wat het ademen bemoeilijkt, maar stoten ook nog eens minuscule zwevende deeltjes uit, die we inademen en die op de koop toe dure machines doen verstoppen.

Herkent u deze situaties?

Roet

Het roet uit de laadruimte vindt zijn weg naar de neus van uw mede­werkers, maar ook naar uw producten en machines.

Slechte gezondheid

Het probleem reikt verder dan een zwarte zakdoek: mede­werkers worden ziek vanwege de slechte luchtkwaliteit, wat tot effectief ziekt­everzuim leidt. Het gaat zelfs zover dat medewerkers hun ontslag indienen, met als gevolg dat u tijd en geld moet spenderen om nieuw personeel te vinden, aan te werven en op te leiden.

Verouderde ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen van onder­maatse kwaliteit maken de lucht niet schoon. Integendeel, ze sturen de afvalstoffen in de lucht van de ene naar de andere zone, waardoor de luchtkwaliteit steeds slechter wordt.

Een rem op uw bedrijfsprocessen

Ziekteverzuim, verstopte machines en vuile producten zetten een rem op uw bedrijfs­processen. Zo komen uw zakelijke agenda en deadlines in het gedrang.

Wij hebben een oplossing voor u

Onze plafondmodellen en mobiele vloermodellen worden over de hele wereld gebruikt. Ze helpen bedrijven in de magazijn-, opslag-, pakket- en logistieke sector niet alleen tijd en geld besparen, maar beschermen ook het personeel dat daar dag na dag hard werk levert. Al onze systemen zijn uitgerust met onze bekroonde en gepatenteerde technologie, die vervuilende stoffen in de lucht opvangt en zuivere, schone lucht vrijgeeft.

Voordelen van de QleanAir-oplossingen


Gezondere
werkomgeving
Voorkom dat uw mede­werkers vervuilde lucht in­ademen en maak een einde aan onnodig ziekteverzuim, allergieën en mogelijke adem­halingsproblemen. In een gezonde werkomgeving blijven medewerkers langer in dienst.

Minder
stof
Het stofprobleem verdwijnt bijna helemaal. Het resultaat: schonere werkzones, schonere pakketten.
Een drastische beperking van uw uitvaltijd
Doordat de machines minder onderhoud nodig hebben, ziet u de uitvaltijd drastisch dalen.

Slimme
luchtstroom
Onze systemen stimuleren een ‚slimme luchtstroom’ om de temperatuur te regelen en de energierekening in de hand te houden.

Wat anderen over ons zeggen

„Ik heb de oplossing ook aan andere TNT-vestigingen aanbevolen”


Magnus Lindberg, General Service Coordinator, TNT Zweden

HET BEDRIJF


TNT Distribution is een wereldwijd logistiek bedrijf met 58.000 medewerkers, met eigen activiteiten in 61 landen. Het bedrijf is actief in meer dan 200 landen en verzorgt dage­lijks meer dan 1 miljoen verzendingen.

DE UITDAGING


Problemen m.b.t. de werkomgeving: het gehalte aan zwevende deeltjes in de lucht. Er werd een grote hoeveelheid aan uitlaat­gassen, verpakkingsstof en rubberdeeltjes vastgesteld.

DE OPLOSSING


Meting van de zwevende deeltjes door QleanAir en verhuur van twee luchtreinigers, met inbegrip van preventief onderhoud en vervanging van filters.

Hier maken wij vandaag een verschil

Luchtreinigingsproducten


Ontdek ons volledige aanbod van luchtreinigers en rookvrije oplossingen. Wij helpen u uitzoeken welke het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Upgrade uw bedrijf met QleanAir Scandinavia!

Klik hier om te zien waarom we zouden moeten samenwerken »